Risten Anne Grønmo

Risten Anne Grønmo

Naprapat

Risten har studert på Naprapathögskolan i Stockholm, og har jobbet som naprapat i Tromsø siden januar 2015. Med en fire årig utdannelse i grunnen har hun etterhvert opparbeidet seg god kunnskap innom både akutte og langvarige problemer i muskler og ledd. I starten av et behandlingsforløp vektlegger Risten ofte manuell behandling som et verktøy for å minske plager, spesielt ved akutte tilstander slik som kink eller hekseskudd.

Metodene hun bruker er blant annet leddmanipulasjon, mobilisering (leddnær tøying) og triggerpunktbehandling. Hun har god erfaring med bruk av nåler for å skape en positiv endring. Treningsøvelser vil også være en vesentlig del for å opprettholde og forbedre resultatene av behandlingen.

Ved siden av klinikken så har hun jobbet som treningsassistent for personer med funksjonsutfordringer og gruppetrener for kreftoverlevere. For å utvide sin kunnskap innen fysisk aktivitet for personer med ulike utgangspunkt har hun tatt utdanningen “Trening etter kreft” på NIH og personlig trener kurs.


Grafikk - TherapyIcon 50x50Timebestilling  Risten:

  Navn:

  Telefon:

  E-post:

  Din beskjed:

  Kontaktinfo:

   484 03524
  risten@tromsofysioterapi.no