Risten Anne Grønmo

Risten Anne Grønmo

Naprapat

Risten har studert på Naprapathögskolan i Stockholm, og har jobbet som naprapat i Tromsø siden januar 2015. Med en fireårs utdannelse i grunnen, har hun etter hvert opparbeidet seg bred erfaring innom både akutte og langvarige problemer i muskler og ledd.

Du kan kontakte Risten angående plager i hele kroppen. Enten du har en rygg som krangler, et kne som verker eller en albue som irriterer vil hun undersøke aktuelle problemområde men også se ditt problem i sammenheng med resten av kroppen din. I starten av et behandlingsforløp vektlegger Risten ofte manuell behandling som et verktøy for å minske plager, spesielt ved akutte tilstander slik som kink eller hekseskudd.

Metodene hun bruker er blant annet leddmanipulasjon, mobilisering (leddnær tøying) og triggerpunktbehandling. Hun har god erfaring med bruk av nåler, både dry-needling og med elektrisk stimulering. Treningsøvelser vil også være en vesentlig del av tiltakene for å forbedre og opprettholde resultatene av behandlingen.

For å utvide sin kunnskap innen fysisk aktivitet og treningsveiledning har hun tatt PT-kurs på Naprapathögskolan, utdannet seg som AKTIVinstruktør (instruktør for kreftoverlevere) på NIH og hatt kurs i slyngetrening med Redcord. I tillegg har hun utdannet seg som trener innom Maternityhealth via MammaMage. Sistnevnte gir henne større innsikt angående kvinnehelse der Risten tilbyr veiledet trening og undersøkelse av bekken- og mageområdet, både under og etter graviditet.

Risten trives veldig godt med å trene med slynger med bruk av egen kroppsvekt, og er en av instruktørene på våre grupper.

Om du vil ha undersøkelse, behandling, treningsveiledning eller delta på gruppe, så ta gjerne kontakt. Kontaktinformasjon finner du til høyre, du kan også bestille time via onlinebooking.


Grafikk - TherapyIcon 50x50Timebestilling  Risten:

  Navn:

  Telefon:

  E-post:

  Din beskjed:

  Kontaktinfo:

   484 03524
  risten@tromsofysioterapi.no