Ingrid Hansen

Ingrid Hansen

Fysioterapeut

Ingrid tok fysioterapiutdanningen ved Universitetet i Tromsø. Hun jobber med de fleste muskel- og skjelettplager, både akutte og langvarige plager.

I undersøkelse og behandling vektlegger hun å ha en helhetlig tilnærming og bidra til at pasientene får bedre kjennskap og kontakt med egen kropp. Hun tar i bruk mye øvelser i behandling og gir hjemmeøvelser til pasientene som de kan utføre på egenhånd. Hun ønsker med dette å hjelpe pasientene til å kunne håndtere plagene selv og forebygge nye plager.

Ingrid har tatt kurs i mobiliseringsteknikker Ad Modum Mulligan, samt kurs i bruk av slynger i behandling og trening. Dette bruker hun aktivt som behandlingstiltak. I tillegg benytter hun seg av nåler for smertelindring og behandling av spent og stram muskulatur.

Hun har også spesialisert seg på undersøkelse og behandling av fotrelaterte plager. Hun bruker tiltak som å tilpasse individuelle dynamiske innleggssåler, sammen med øvelser og manuell behandling.

Ingrid har også kompetanse i behandling og trening av gravide, og kjører egne gravidtreningsgrupper. Hun er i tillegg til fysioterapeut utdannet personlig trener. På bakgrunn av dette har hun et stort øvelsesutvalg og kan gi veiledning innenfor trening. Hun kan skreddersy treningsopplegg etter kundens ønsker og behov. Hovedfokuset vil være å oppnå resultater gjennom et funksjonelt og effektivt treningsopplegg med mulighet for å gjennomføre treningen hjemme.

Hun har jobbet som gruppeinstruktør i flere år og er veldig glad i å ha gruppetimer.

I tillegg er hun fysioterapeut for et fotballag og jobber med skadeforebyggende trening og idrettsskader.


Grafikk - TherapyIcon 50x50Timebestilling  Ingrid:

  Navn:

  Telefon:

  E-post:

  Din beskjed:

  Kontaktinfo:

  484 03893
   ingrid@tromsofysioterapi.no