Øyvind Arntsen

Fysioterapeut

Øyvind er utdannet fra Høgskolen i Sør Trøndelag og har jobbet som fysioterapeut i privat praksis siden 2003. Som terapeut ønsker han å favne bredt og ønsker å jobbe med de fleste problemstillinger i muskel/skjelett apparatet og ulike nevrofysiologisk dysfunksjoner.

Han jobber en del av tiden med kroniske og sammensatte belastningsplager. Han har bygget opp en relativt bred kompetanse der han bruker flere innfallsvinkler i behandlingen på hver enkelt pasient. Helt siden 2003 har Øyvind brukt nåler i behandlingen av stram og spent muskulatur. Han bruker også leddbehandling Ad Modum Mulligan (se mer om dette under behandlinger). Øyvind har i tillegg spesialisert seg på slyngebehandling og er sertifisert slyngebehandler CNP.

Øyvind har de siste 5 år spesialisert seg på undersøkelse og behandling av fotrelaterte plager. I dette ligger det at problemet undersøkes grundig for å kartlegge omfang. Som tiltak støpes det individuelt tilpassede dynamiske innleggssåler som sammen med spesifikke øvelser og leddmobilisering skal føre til ønsket resultat.

Øyvind jobber også en del med barn som har fotrelaterte plager. Disse barna plages ofte over tid med smerter i knær, legg, ankler og føtter. Denne type plager kan i mange tilfeller forveksles med voksesmerter. Ofte kan dynamiske innleggssåler som stimulerer fotens muskulatur samtidig som man utfører fotøvelser hjelpe disse barna. Tiltakene med barneføtter kan ofte være midlertidig da riktig stimuli ofte gjør at foten “retter ” seg opp.


Timebestilling  Øyvind:

  Navn:

  Telefon:

  E-post:

  Din beskjed:

  Kontaktinfo:

   484 03002
   oyvind@tromsofysioterapi.no