Øyvind Arntsen

Øyvind Arntsen

Fysioterapeut

Øyvind er utdannet fra Høgskolen i Sør Trøndelag og har jobbet som fysioterapeut i privat praksis siden 2003. Som terapeut ønsker han å favne bredt og ønsker å jobbe med de fleste problemstillinger i muskel og skjelett apparatet.

Øyvind er spesielt interessert i nervesystemet sin plass i muskel og skjelett behandling. Nervesystemet styrer det meste som foregår i våre kropper. Øyvind bruker denne kompetansen sammen med mer tradisjonell kompetanse i arbeidet med pasienter med kroniske og sammensatte plager.

Bruk av nåler og strøm er Øyvinds viktigste redskap for å hjelpe pasientene. Siden 2016 har Øyvind spesialisert seg på å bruke en spesiell nålemetode som heter Funksjonell Perifer nervestimulering/modulering og er en av få i Norge som praktiserer denne metoden. Øyvinds tilnærming starter med en grundig undersøkelse. Ofte vil de neste timene bli brukt til nålebehandling for å rehabilitere nervesystemet samtidig som pasienten jobber på egenhånd med mobilitetstrening og øvelser for å aktivere muskulatur. Senere i behandlingsforløpet vil aktiv trening bli en viktigere del av opplegget.

Øyvind har i over ti år spesialisert seg på undersøkelse og behandling av fotrelaterte plager. Som tiltak støpes det individuelt tilpassede dynamiske innleggssåler som sammen med behandling og øvelser skal gi ønsket resultat.

Øyvind jobber også en del med barn som har plager i underkroppen. Disse barna plages ofte over tid med motorisk utvikling og smerter i underkroppen. Øyvind bruker mye av de samme behandlingsprinsippene på barn som på voksne der nålebehandling spiller en viktig rolle kombinert med tiltak som f.eks. tilpassede innleggssåler og øvelser.


Timebestilling  Øyvind:

  Navn:

  Telefon:

  E-post:

  Din beskjed:

  Kontaktinfo:

   484 03002
   oyvind@tromsofysioterapi.no