Jørn F. Berger

Jørn F.  Berger

Fysioterapeut

Jørn studerte fysioterapi ved Universitetet i Tromsø og har siden 2007 jobbet som privatpraktiserende fysioterapeut. Han ønsker å jobbe med de fleste muskel- og skjelettrelaterte plager, spesielt plager i skulder-, nakke- og rygg. I klinikken vektlegger Jørn å se hele pasienten og inkludere pasienten i planleggingen av behandlingsforløpet.

Han har jobbet med slyngebehandling og slyngetrening i flere år, og har opparbeidet seg bred erfaring innen slyngeterapi. Han var blant de første i Norge som ble sertifisert Neurac-behandler i 2012. Gjennom systematisk progresjon i behandlingen får pasientene tilpasset egentreningsprogram.

Jørn bruker mye øvelser i behandling, manuelle mobiliseringsteknikker Ad Modum Mulligan, forskjellige tapeteknikker, trykkbølge, samt nåler for smertelindring og muskulære spenninger.

Et viktig aspekt i behandlingsforløpet er å gi pasientene øvelser slik at de selv kan forebygge nye plager. Hver pasient får et individuelle øvelser med strikk, egen kroppsvekt, slynge eller tøyningsøvelser. Pasientene får også tilbud om veiledet gruppetrening på klinikken.

Book online hos Jørn Berger

Grafikk - TherapyIcon 50x50Timebestilling  Jørn:

  Navn:

  Telefon:

  E-post:

  Din beskjed:

  Kontaktinfo:

   484 03001
   jorn@tromsofysioterapi.no