Kostholdsveiledning

Med kostholdsveiledning kan du få råd og veiledning i forhold til blant annet overvekt, blodsukkerubalanser, diabetes type 2, manglende energi og lettere fordøyelsesplager. Med lettere fordøyelsesplager menes for eksempel oppblåsthet, halsbrann, urolig mage, treg eller dårlig fordøyelse. Kostholdsveiledning kan også være aktuelt for deg om du ønsker å forebygge livsstilsrelaterte sykdommer og holde deg frisk, eller hvis du ønsker råd om kosttilskudd. Selv små endringer i kostholdet kan gi positive helsegevinster.

Mange synes det er vanskelig å legge om kostholdet og foreta varige endringer. Sammen med pasienten finner vi ut hvilke endringer som kan være aktuelle og gjennomførbare, og gir individuell oppfølging over tid. Vi tilpasser ikke dietter eller såkalte «slankekurer» for en periode, da vi vet at dette ofte ikke fører frem over tid. Ved livsstilsrelaterte plager som for eksempel overvekt, kan vi hjelpe deg i gang med kostholdsendring samt tilpasset og tilrettelagt aktivitet og trening.

Hvis du ønsker kostholdsveiledning får du først et kartleggingsskjema som du fyller ut i løpet av to dager, og deretter tar med til første konsultasjon.


Grafikk - FoodIcon 50x50Bestill time:

Error: Contact form not found.